DE VÂNZARE 3 camere, Санкт-Петербург, St.Petersburg, Rusia, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

DE VÂNZARE - Cod. 25854

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 131 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

De vânzare APARTAMENT 131 m² și 151 m² situat în clădirea numită '' cele mai bune '' și este un produs exclusiv al carcasei de elită.
Casa este situată în cartierul istoric scăzut de creștere high-end '' Nikitinskaya conac '' pe malul liniștit al unui lac pitoresc, în fața vechiului conac Graficul Nikitin.
Caracteristici ale casei sunt determinate de un număr mic de apartamente respectabile, amenajate și zona de interne protejate. Clubhouse accentuează starea dumneavoastră ridicat.
Particularitatea acestei case în design: într-o casă de cărămidă, în absența miezului de beton a fost capabil să realizeze posibilitatea unui plan deschis de apartamente. Atunci când construirea unei case au fost aplicate tehnologii inovatoare.
Casa este prevăzută cu mai multe straturi de securitate de la intruziune.
In holul central sunt camere servicii de concierge și de protecție, precum și scaune cu rotile și echipamente sportive camera de depozitare, ceea ce a făcut pentru a rula o rampă confortabilă de opt metri. parcare subterana dispune de o cameră de utilitate pentru utilizarea rezidenților și asociate cu lifturi silentioase din fata.
Casa este construită din mai multe tipuri de cărămizi ceramice ecologice cu o densitate diferită cu îmbunătățite de căldură și proprietăți de izolare a sunetului, precum piatra naturala folosit, lemn, sticla si constructii de fatada aluminiu. Apartamentele au redus numărul de pereți portanți și coloane în interiorul apartamentelor vă va oferi posibilitatea de a realiza propriile dorințe în soluția de spațiu de planificare. La etajele din apartamentele sunt dotate cu podele din sistemoy''teplye '. Înălțime de 3,5 m. La debarcările 2 apartamente. Toate apartamentele sunt separate de pereții principali care ajung până la 45cm ușilor 80sm.Vhodnye cu un nivel ridicat de protecție. A crescut izolarea termică și fonică. Folosite, materiale de constructii certificate ekoloicheski curate și tehnologii.
Casa a prezentat un sistem de ventilație universal. Apartamentele sunt prevăzute conducte grad de rezistență la foc a crescut pentru seminee de functionare. Cu condiția locuri speciale pentru instalarea aparatelor de climatizare și dispozitive de antenă într-un etaj tehnic și pe zona locală.
Apartamentele sunt dotate cu încălzire autonomă și sistem de apă caldă, precum și sistem de purificare a apei cu mai multe etape. Toate casele interne de cabluri electrice realizate de sârmă cu trei fire de cupru. Ea a remarcat posibilitatea de a obține kW suplimentare.
Apartamentele sunt conectate la sistemul de securitate pe mai multe niveluri. Casa este vidiokontrol pentru zona de interior si exterior, parcare.
În proiectarea casei și zona înconjurătoare la care au participat cei mai buni reprezentanți ai Boemiei artistice contemporane din Petersburg: sculptori, pictori, florari, designeri si decoratori.
Apartamentele oferă vedere la parc, iaz și vechiul conac Graficul Nikitin.
Culoare speciala casa cu trei etaje atașat mansarde pe acoperiș.
Casa este situată aproape de Pioneer st.M si st.M specifice.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB