DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Moscow, Moskovskaya oblast, Rusia, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

DE VÂNZARE - Cod. 27380

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 61 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 40

Acesta ofera spre vanzare un apartament in Imperia Tower zgarie-nori, care este parte a complexului multifuncțional Moscova-City (Centrul de Afaceri Internaționale de la Moscova), situate într-una dintre cele mai "faimoase și organizate districtele de afaceri centrale din Moscova. Distanta de la Kremlin - 4 км.
Apartamentul ofera libertatea dur si design. Uz casnic / Office.
Cladirea are propriul serviciu de securitate. Accesul în zona de apartamente este permis prin intermediul unui grup de ascensoare, precum și accesul la alte clădiri ale Centrului pentru Afaceri Internaționale de la Moscova este permis prin pasaje subterane.
Complexul Imperia Turnul și "constă din două clădiri. Clădirea principală de 60 etaje, inclusiv un centru de afaceri care respectă standardele internaționale de clasa A, camere, si clasa business, precum si zone comune, care includ o mare subterană parcare, un complex de agrement cu un parc acvatic, zonă de spa și un centru de fitness, cafenea "și restaurante. În plus față de zonele comerciale ale clădirii principale, clădirea mai puțin și "oferit un mall și în zonele folosite pentru infrastructura: centru medical, spatiu comercial si de birouri și o suplimentare de 815 de locuri de parcare.
Complexul "Situat pe malul râului Moskva la intersecția dintre cele mai mari directivelor auto (ТТК, Shmitovskiy pr., Presnenskaya și Savvinskaya NAB., Novy Arbat, Kutuzovskiy pr. Etc.) și" deservite de trei stații de metrou Moscova ("Delovoy Zentr», «Vystavochnaya", "Mezhdunarodnaya"), inclusiv hub pentru transbordare.
Complexul are propria andocare aterizare pe râul Moskva.
În 2016 complexul va fi "în legătură cu drumul gara de Moscova," City ", care va lega" Moscow'City aeroporturile din Sheremetyevo și Vnukovo cu Aeroexpress modern și confortabil.
Vânzarea și "dat de proprietarul apartamentului fără intermediari. Costurile suplimentare legate de achiziționarea de practici și a drepturilor de proprietate "nu mai" mult de 5% din pretul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB