DE VÂNZARE Birou, Moscow, Moscova, Rusia, Marshala Rybalko 2/3

DE VÂNZARE - Cod. 25833

  • Tipologie: Birou
  • Zona: 43.700 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Vânzarea spațiilor non-rezidențiale utilizare gratuită în LCD Marshal: Office, frumusețe 43,7 m2 finisaj finisaj de înaltă calitate, WC separat, boiler de apa, aer conditionat, sistem de aspersoare în clasa complex multifuncțional "B +"

Adresa: Ul. Mareșalul Rybalko E.2 carcasă 3 (cameră în proprietate, în 2012)
Suprafata: 43,7 mp
Telefon / Internet:
Suprafata: Nord Vest
Metro: câmp octombrie (5 minute de mers)
Parcare subterana: da


În prezent, camera este un salon de înfrumusețare. Există posibilitatea de a cumpara o afacere este dispus să lucreze cu echipamentul.


Complex rezidential multifuncțional "Marshal" este situat în partea de nord-vest Districtul administrativ (SZAO) Moscova - una dintre cele mai atractive și ecologic pure zone ale capitalei.

Complexul include un centru de afaceri, "Mareșalul" de clasa "B +"

Pe teritoriul IFC "Mareșalul" este un centru comercial, un restaurant italian, o cafenea confortabil, un club de fitness modern, cu piscină, gradinita, două etaje parcare. Ea are propriul serviciu de securitate, care este rotund supravegherii ceas.

Complexul este realizat independent, cu toate cerințele moderne ale habitatului. Combinația armonioasă de culori în materialele de acoperire, colonade pe fațade, contraforturi puternice la capete și impresia turla încununare a fiabilității-limită de vârstă și geniul nobil de simplitate.

Main Street, care se învecinează pe Marshall LCD, o stradă de mareșalului Rybalko Str. Miliția Poporului. Bun schimb de transport: pentru a intra pe teritoriul complexului este posibil din strada si din strada Halabyan Marshal Rybalko

Zona este extrem de bine dezvoltată infrastructură: există o mulțime de cumpărături și sportive centre, centre de dezvoltare a copilului, instituții de învățământ, centre medicale. Și, bineînțeles, astăzi, raionul Shchukino este unul dintre domeniile de dezvoltare ale orașului Moscova.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB