DE VÂNZARE Garsonieră, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Rusia, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

DE VÂNZARE - Cod. 29228

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 46 m²
  • Camere: 2
  • Podea: Parquet in rooms, ce

Acest lucru confortabil apartament cu doua camere este alegerea perfecta pentru o familie cu până la trei persoane, care doresc ambele să fie în oraș (cu toate locurile, muzee și alte atracții turistice) și, în același timp, pentru a fi aproape de lacul Baikal și totul e natura.
Acesta este situat în cel mai bun cartier din Irkutsk - pentru "SOLNECHNYI", la doar 10 minute de centrul orașului și de o oră și jumătate de la satul Listvyanka (63km de districtul). de bază acasă perfectă pentru a explora atât: orașul în sine și diamant siberiană - lacul Baikal.
Acest apartament a fost conceput pentru nevoile familiei, așa că s-au folosit materiale de cea standard și practici bune de design. Zona de living include și un plan deschis și o bucătărie modernă complet utilată, o zonă de luat masa confortabilă, un colț de canapea și un spațiu privat mic pe balcon (care este conectat la camera, toate lucrurile pentru a face cald s-au făcut).
A doua cameră este gol și gata pentru a deveni un dormitor frumos, și să aibă un spațiu frumos pentru pat king-size și chiar și o zonă de studiu se poate potrivi.
Baia este dotat cu toate utilitatile necesare, pentru a face să vă simțiți bine în dimineața sau după călătoria turistică.
Există trei ferestre, care sunt suficient de mari pentru a face un apartament un loc luminos să trăiască. Soarele călătorește prin apartament în timpul zilei, până când ea strălucește în 13 ferestre de bucătărie și living, după care strălucește în dormitor.
Am afirmat că s-au folosit materiale de cea mai standard și practicile cele mai bune de design, să-mi îngusta la contextul camerei-de-cameră.
Am ridicat etajele de până la 10 cm de la etajele de beton, pentru a le face cu adevărat cald, parchetul se află pe un "sandwich" - care este format din 10cm lemn, cu plăci de vată minerală, folie de ecranare de căldură, de vapori de film dovada, si un placaj. Plăcile ceramice se află pe aceeași "sandwich". Baia este dotată cu încălzire prin pardoseală sub gresie, și îl puteți opri.
Ușile sunt realizate din lemn de nuc african, mobilierul este realizat din lemn de culoare închisă Venge, care contrastează cu pereți albi și tavan. Bucataria este umplut cu echipamente din Germania, si o baie are un italian.
Acesta este cel mai bun la domiciliu pe bază de oraș pentru orice persoană orientată spre Baikal sau de familie, toate lucrările legale și lucrările sunt făcute și plătite de către noi, nu există nici o taxă de agent sau orice alte impozite sau taxe (toate acestea vor fi plătite de către noi) . Simțiți-vă liber să-l viziteze singur sau trimite-agentul dumneavoastră care vă va reprezenta.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB