DE VÂNZARE Garsonieră, Sergiev Posad, Moskovskaya oblast, Rusia, City Sergieve Posat, street Prospect Krasnoi Armii, home 199, appartment 1

DE VÂNZARE - Cod. 31247

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 40 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Apartament Pentru în centrul orașului rus Serghiev Posad a crescut în secolul al 15-lea în jurul unuia dintre cei mai mari mănăstiri rusești, Trinitatea Lavra stabilit de Sf. Serghie de Radonej, site-ul Patrimoniului Mondial Cultural al UNESCO
În apartamentul de bucătărie-6, două camere mp adiacente 18 și 9 mp
Ferestre din plastic, podeaua din bucătărie din plută, restul podelei acoperite de laminat de înaltă calitate din Portugalia. În gresie baie și încălzire prin pardoseală, tavane suspendate, țevi înlocuite cu plastic, filtre de purificare a apei instalate care merg la încălzitor de apă de spălare, în trei etape de purificare a apei potabile cu un robinet separat, un nou echipament de apă hote gaz, apartamentul este cald , confortabile, aprinse, vecinii sunt prietenoase.
Apartament la parter, dar de mare, uita-te pe fotografii înălțime de ferestre este mult mai mică decât înălțimea de creștere uman. Ferestrele uita în curte verde, există un loc unde să se plimbe câinele, pentru copii există mai multe locuri de joacă. Zona este cel mai convenabil pentru trai, totul este aproape, grădini, școli, piscină, stadion, fiscale, banci, magazine (supermarket-uri), parcare pentru masina ta este întotdeauna gratuit.
De la un neobișnuit în apartament - etaj subteran pentru depozitarea lucrurilor și legume. Intrarea direct din apartament. Suprafata subsolului 20 m. .
În proprietate mai vechi de 5 ani. Doi proprietari adulți.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB