DE VÂNZARE Hotel, Srednjaja Achtuba, Volgograd Oblast, Rusia, Sredneakhtubinskiy district, Kalinina Village

DE VÂNZARE - Cod. 34449

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 1580 m²
  • Camere: 25
  • Podea: 1

Baza de agrement Baza de recreere în regiunea Volgograd

Baza de recreere "Lesnaya" este situată pe teritoriul cu o suprafață totală de 6,60 hectare, la 33 km de Volgograd și la 20 km de orașul Volzhsky, în rezervația naturală "lunca inundabilă Volga-Akhtuba".

"Lesnaya" este singurul obiect turistic din regiunea Volgograd situată în pădure. Groapa de stejar cu aleea de plopi piramidali. Pădurea de pădure - cu rânduri de castane tineri și livezi. Și este pe malul râului Akhtuba.

Centrul dispune de 13 cabane de tip log cu o capacitate de 3 până la 14 persoane. În total, baza poate găzdui 70 de turiști pe tot parcursul anului. Toate casele sunt dotate cu încălzire independentă, aer condiționat, baie, apă caldă și rece, TV, frigider, set de vesela, dulap, masă cu scaune, precum și paturi de o persoană.

Teritoriul bazei "Lesnaya" are următoarele facilități: două saune pentru 6 persoane cu piscine, un restaurant pentru 80 de persoane, mese de vară, mese, bănci, grătar, o varietate de platforme pentru picnic organizat, teren de joacă, , Marina cu ambarcațiuni și biciclete de apă, Parcare pentru 40 de mașini.

Centrul de recreere are o mare oportunitate de a organiza diferite tipuri de recreere (camping familial, evenimente corporative, pescuit, vânătoare).

Există un număr mare de clienți fideli, precum și site-ul web bazles.ru de funcționare și comunitățile din rețelele sociale.

De asemenea, considerăm opțiunea unui contract de închiriere pe termen lung - 20 000 euro / lună (cu excepția energiei electrice).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB