DE VÂNZARE Teren agricol, Ribinsk, Krasnojarsk, Rusia, Dvurechnoe

DE VÂNZARE - Cod. 26009

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 16200000 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

DESCRIERE
Un bloc atractiv de teren agricol relativ nivel de extindere la aproximativ 1620 de hectare (4000 de acri), cu acces bun la marginea drumului. Situat în partea siberian de Rusia - Krasnoyarskiy region.The primul parcelă (aroundly 1210 ha) este convenabil amplasat foarte aproape de sat Dvurechnaya. Al doilea (aroundly 410 ha) este situat în apropiere de satul Snegirevka. Această proprietate este un loc minunat pentru dezvoltarea agriculturii și de afaceri, ar fi ideal pentru pentru însămânțare grâu, soia, cereale (toate fără orez), cartofi.
Solurile: Solul este negru pământ, humus.
Nivel de producție, fără irigații: grau 24-28 chintale / ha, soia, 12-16 chintale / ha, cartofi, 160 chintale / ha. Irigare va crește producția la 25-30%
Clima: Clima este continental cu medii temperaturi de 5 ° C la 15 ° C, precipitații de 500 mm / an
Este posibil să se mărească teren (cereți detalii).
ACCES
Terenul este accesat direct de pe drum.
SERVICII
Apa rețea nu este conectat la pământ, cu toate acestea, este disponibil în drumul adiacent la domeniul. Terenul are linie electrică în ea; acesta este un avantaj suplimentar deoarece majoritatea terenurilor agricole de aici nu are acces putere.
DIRECTII
Din Krasnoyarsk, ia M53 vest spre Kansk de aproximativ 140 km până la Ribnoe. La intersecția, virați la dreapta spre Sayanskiy și continuă timp de aproximativ 7 km până Dvurechnoe. Primul Terenul va fi amplasat pe partea dreaptă la nivelul satului și pe partea stângă după sat. Pentru a ajunge la al doilea complot continua pentru aproximativ 14 km până Snegirevka, acesta va fi amplasat pe partea dreaptă, imediat după sat. Distanta de la cel mai apropiat aeroport din Krasnoyarsk este de 147 km. Cel mai apropiat lift este la 35 km - c. Zaozerniy.
VIZUALIZARE
Suntem gata să organizeze o vizionare de aceasta proprietate la un moment convenabil pentru tine. Va rugam sa ne contactati si sa informeze, atunci când ar dori să aibă aparițiile aranjate. Noi vă putem ajuta, de asemenea, cu bilete de avion si rezervari hoteluri, precum și cu asigurare de călătorie.
INVESTMENT OFERTA
Pretul terenului este de 180 $ / ha de vanzare sau de 20 $ / hectar pe an pentru chirie.
PROPRIETATE REZERVARE
Puteți rezerva această proprietate cu un depozit nerambursabil de 2.000 $, datorate prin card de credit sau prin transfer bancar in contul nostru bancar companiei. După primirea de depozit proprietate va fi marcat ca rezervat, nu mai vizionari vor fi efectuate cu alți cumpărători potențiali, și vom începe pregătirea documentelor necesare pentru finalizarea tranzactiei. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre procedura de achiziție și modalitățile de plată.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB