DE VÂNZARE Teren construibil, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Rusia, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

DE VÂNZARE - Cod. 36323

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 620 m²
  • Camere: 12
  • Podea: Maison trois étages

Oferim spre vanzare un loc de fericire si liniste pe coasta Marii Negre a Crimeei, in casa adevarata a soarelui - Sunny Valley! Locație excelentă (site-ul a fost ales unul dintre primele), în spatele site-ului există un deal, datorită căruia este posibil să crească site-ul și va primi un bonus pentru noi proprietari fericiți.
Pe teritoriu există un conac nefinisat, planificat ca un apartament de familie sau o casă de oaspeți, ținând cont de caracteristicile climatice ale acestei zone din Crimeea. Documentația de proiect a conacului de 3 etaje aflat în construcție, realizată de arhitect în toate țările fostei URSS, este atașată. În timpul proiectării, stabilitatea seismică a casei a fost atribuită cu mare importanță, prin urmare garajele și pivnițele merg la o adâncime considerabilă (înălțimea casei este egală cu adâncimea). În stânga există un teren cu panta care nu este inclusă în planul principal - poate fi folosit, de exemplu, pentru a planta o podgorie.
La mare puteți merge încet în 15 minute (cu mașina - pentru 5), în timp ce la o distanță de 600 de metri de mare există o zonă protejată cu interdicția de a construi și înseamnă că, în plus față de o încărcătură cardio utilă, vă puteți bucura de aromele de plante medicinale rare atât de faimos și de mândru de Crimeea.
Situl este o specie, situată pe un deal. Acesta oferă o priveliște panoramică uimitoare a Sudakului, Cape Meganom și a regiunii deluroase situate de la mare, trecând ușor în golf cu plaje, recife și roci mici - locuri pentru o odihnă perfectă, scufundări și pescuit. Iubitorii de plajă se vor bucura de soi, există o plajă de nisip, pietriș și sălbatic, un golf pentru înotători mici, unde există întotdeauna apă caldă calmă și o adâncime mică la 200 de metri de țărm.
 Apropo, numai în singura zonă din Crimeea - "Valea Sunny", adică unde se află acest sit, toate tipurile de delicatese subtropicale, inclusiv granatele, feijoa, portocalele și multe alte fructe care cresc în Caucazul subtropical , precum și Italia, Grecia și alte țări din Marea Mediterană. În sat, infrastructura dezvoltată, o masă de mini-hoteluri, magazine, cafenele, etc., este în mod activ nou construcție. Transportul se face regulat (microbuze, autobuze, taxiuri). Se livrează electricitate. Documentele sunt gata de vânzare sub legea rusă. Adresa: Sudak, cu. Almond, per. Mirny, 465

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB