DE ÎNCHIRIAT Garsonieră, Moscow, Moscova, Rusia, Москва, Оружейный переулок, 15А

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 39550

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 46 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 9

Un apartament spațios de închiriat cu 1 cameră în clădirea centrului de afaceri „Arms Plaza” din inima Moscovei, la 5 minute de metrou Mayakovskaya și 15 minute de Kremlin.

În apropiere sunt: Centrul de afaceri Empire State Russia, Teatrul academic Satire Moscova, Sala de concerte P.I. Ceaikovski, Muzeul M.A. Bulgakov, Grădina Hermitage, Parcul Catherine, Teatrul Armatei Ruse, Departamentul de Sănătate din Moscova, Universitatea Militară a Ministerului Apărării Rusiei, Duma orașului Moscova, Agenția de știri Interfax, Teatrul de păpuși numit după SV Obraztsova, Centrul de modă și design, precum și frumoasa cafenea italiană Veneția, restaurantul chinezesc de elită Tan, cafeneaua Starbucks, lanțul de fast-food KFC, magazinul alimentar Eurospar, băncile și multe altele.

În clădirea de la etajul 1 se află o cafenea Moose, unde puteți avea o mușcătură pentru a mânca și înviora cafeaua și un magazin pentru barbă Topgun. În apropiere există un punct de fast-food.

Intrare separată. Clădirea și terenul sunt protejate. Există securitate non-stop.

Fereastra oferă o vedere superbă asupra Inelului Grădinii și Grădinii din Piața Triumfului. Accesibilitate la transport convenabil (5 minute până la Kremlin și centrul Moscovei prin terestru sau metrou).

2 dane (+ 1 canapea fără pliere). Foarte frumos, curat și confortabil. Apartamentul dispune de Wi-Fi și de tot ceea ce este necesar pentru locuit (frigider, cuptor cu microunde, ceainic, uscător de păr, fier, masă de călcat, TV, lenjerie de pat, prosoape, precum și tacâmuri, vase și echipamente). O mașină de spălat și uscător sunt situate lângă apartamentul de pe podea într-o cameră separată.

Fotografiile apartamentului sunt pe deplin adevărate, pentru închiriere fără intermediari.

Sloganul nostru: "Odihnește-te aici!"

Vom fi bucuroși să vă vedem, dragi oaspeți!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB