DE VÂNZARE Casă, Krasnogorsk, Moscow Oblast, Rusia, Sosnovaya street, Naro-Fominskiy district, Aprelevka

DE VÂNZARE - Cod. 27668

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 277 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

Casă de vânzare de către proprietar 277 m2 în Aprelevka pe un teren de 12 hectare
Kiev (sau Borovskoe) Autostradă 27 din Moscova, oraș Aprelevka Street. Casa de pin si un teren de 12 hectare (8 acri pe documentele). SGF
locație foarte convenabilă. Combinație unică de oraș și natură. Vecinii prietenoși de pe ambele părți ale site-ului, locuiesc permanent. Doua balcoane cu vedere spre lac și pădure de conifere (300 metri). site-ul liniștit, situat departe de drumul principal, înconjurat de un gard de foi de metal și lemn. iluminat stradal. Pe tot parcursul anului asfaltata acces convenabil. înregistrare permanentă posibil.
Noua casa 277m2, perimetru 10 * 10. 3 etaje, pereti - caramida + beton blocuri. finisaj de calitate externă. Acoperiș - țiglă moale.
Casa funcțională și confortabilă planificat de un arhitect profesionist. tavane înalte. 1 etaj - hol de intrare spatios, bucatarie, living cu semineu, baie si baie, camera cazan. Etajul 2 - hol spatios, 3 dormitoare, dressing, toaletă și duș. etajul 3: hol spatios, 1 dormitor, dressing, 1 sala mare (pentru sport sau de dans). În casa de ferestre din plastic și de acoperiș, uși de calitate. Etaj 1 - pardoseli rugoase, pictat pereți, finisaj etajul 2 - pictura gisposkarton + tavane cu 2 nivele, etajul 3 - panouri pentru pereti, lemn miroase. Pentru toate podelele de energie electrică.
Parcela de 12 hectare. , Formă dreptunghiulară plană. Check-in masina pe site. Există un număr tot mai mare de pomi fructiferi, pin, arbuști și flori. iaz decorativ mici. Orașului, la câțiva pași: magazine alimentare, centru de sănătate, farmacie, scoala, gradinita, piata. Foarte convenabil polezd de transport: auto - 20 de minute de la Moscova Ring Road, taxi - 30 minute de la tren m sud-vest de centrul Moscovei (stația de cale ferată Kievsky) - 50 de minute ..
14kW energie electrică conectat. De-a lungul perimetrului de gaz, alimentare centralizată cu apă și de canalizare.
Aerul curat și este vizibil de la ferestrele apus de soare. Casa a fost construită de calitate pentru tine. Dreptul de proprietate de mai mult de 5 ani. Toate documentele sunt gata de vânzare.
Vindem direct de la proprietar, display-ul operațional.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB