DE VÂNZARE Teren construibil, St-Petersburg, St.Petersburg, Rusia, Leningradskaya region, v. Oranjereika

DE VÂNZARE - Cod. 27101

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 8600 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Atenţie! Site-ul de construcție de decontare cabana, un locuințe de elită, facilitatea de recreere cu sporturi nautice sau proprietatea de inalta societate este de vânzare.
Disponibilitate de transport. 20 minute cu mașina de Vantovy pod, la 20 de minute cu trenul electric de la stația Ladoga, aproximativ 20 de minute pe barca proprie la Sankt Petersburg pe actualul Neva.
Peisaj. Site-ul egal, este gata pentru construirea. O diferență site-ul înălțime cu terenuri a Neva 3,5 - 4,0 metri, care va proteja proprietarul unui peisaj de inundații.
Teritoriul este protejat cu un gard de construcție, parte a unui gard de la Neva - încălțat. Nu este o oportunitate de a săpa canalul artificial pentru parcarea a vaselor mici. Terenurile sunt situate pe prima linie a râului Neva. Terenuri de Neva (metri 40-50) pot fi închiriate și folosite pentru odihnă, aranjamentul preliminar cu autoritățile este, de legislația nu contrazice.
Electricitate - 30 kW.
Drepturi de proprietate. Într-o proprietate privată de un singur proprietar. Scopul pe pământ: în construcție de locuințe individuale. Toate documentele de titlu sunt pregătite pentru vânzare înregistrare.
Rezerva de apa. În 30 de metri de un gard este un turn de apă locale, de asemenea, există o oportunitate pentru a detalia bine pe teritoriul a terenurilor (aici trece Horizont apă naturală).
De locuitori. Cartierul demn cu înalți reprezentanți ai elitei Petersburg, care sunt interesați de dezvoltarea și prosperitatea acestui loc.
Ecologie. Ecologic loc sigur, departe de producțiile poluante și autostrăzi cu transportul de mare de încărcare. Pădurea în disponibilitate picior.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB